Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОБЈАВЕНА „ЖЕНСКИ ДЕКАМЕРОН“ ОД ЈУЛИЈА ВОЗНЕСЕНСКАЈА

ОБЈАВЕНА „ЖЕНСКИ ДЕКАМЕРОН“ ОД ЈУЛИЈА ВОЗНЕСЕНСКАЈА

„Антолог“ најавува „ЖЕНСКИ ДЕКАМЕРОН“ И ЈУЛИЈА ВОЗНЕСЕНСКАЈА ЗА ПРВПАТ ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ   19 декември 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволст..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ИСЦЕЛУВАЊЕ НА СВЕТОТ“ ОД СЛОБОДАН ШНАЈДЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ИСЦЕЛУВАЊЕ НА СВЕТОТ“ ОД СЛОБОДАН ШНАЈДЕР

Нови вести од „Антолог“ ОБЈАВЕН „ИСЦЕЛУВАЊЕ НА СВЕТОТ“ – НАЈНАГРАДУВАНИОТ ХРВАТСКИ РОМАН   10 декември 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БУСОЛА“ ОД МАТИЈАС ЕНАР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БУСОЛА“ ОД МАТИЈАС ЕНАР

Најново издание РОМАНОТ ДОБИТНИК НА ГОНКУРОВАТА НАГРАДА, „БУСОЛА“, ОБЈАВЕН ВО „АНТОЛОГ“   3 декември 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го на..

ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“

ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ  ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“

„Антолог“ најавува ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“   18 ноември 2018, Скопје –  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство најавува две к..

СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“

СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ  СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“

Од 13 до 21 ноември „Антолог“ најавува СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“   12 ноември 2018, Скопје –  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огр..

ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА ЕВРОПА

ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА ЕВРОПА

„Антолог“ ја најавува добитничката на наградата „BookStar“ 2018 ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА ЕВРОПА   31 октомври 2018, Скопје – И..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАЃЕПСНИЦА“ ОД ДОРОТА ТЕРАКОВСКА

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАЃЕПСНИЦА“ ОД ДОРОТА ТЕРАКОВСКА

„Антолог“ ја објави „Маѓепсница“ – ФАНТАСТИЧЕН РОМАН ЗА МЛАДИ ОД ПОЛСКАТА АВТОРКА ДОРОТА ТЕРАКОВСКА   24 октомври 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задо..

ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА

ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА

„Антолог“ објави ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА   3 октомври 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањет..

ОБЈАВЕНА „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ

ОБЈАВЕНА „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ

Од денеска во „Антолог“, ексклузивно на македонски јазик „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР ЗА СЕКОЈА ИДНА МАЈКА   29 август 2018, Скопје – Издавачката куќа „Ан..