Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЧИК“ ОД ВОЛФГАНГ ХЕРНДОРФ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЧИК“ ОД ВОЛФГАНГ ХЕРНДОРФ

НАГРАДУВАНИОТ БЕСТСЕЛЕР „ЧИК“ – ПРЕВЕДЕН НА МАКЕДОНСКИ         30 ноември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го нај..

ПРОМОЦИЈА НА НОВА КНИГА И ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ

ПРОМОЦИЈА НА НОВА КНИГА И ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ

ПРОМОЦИЈА НА НОВА КНИГА И ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ         24 ноември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо з..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЖИВОТОТ ПОЧНУВА ВО ПЕТОК“ ОД ЈОАНА ПАРВУЛЕСКУ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЖИВОТОТ ПОЧНУВА ВО ПЕТОК“ ОД ЈОАНА ПАРВУЛЕСКУ

„ЖИВОТОТ ПОЧНУВА ВО ПЕТОК“ – ПРЕД МАКЕДОНСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ         23 ноември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува објавува..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОВАА ПРИКАЗНА“ ОД АЛЕСАНДРО БАРИКО

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОВАА ПРИКАЗНА“ ОД АЛЕСАНДРО БАРИКО

„ОВАА ПРИКАЗНА“ НА АЛЕСАНДРО БАРИКО НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК         16 ноември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го на..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ         9 ноевмри 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува про..

НОВА ГОДИНА ДОАЃА ПОРАНО ПОРАДИ 100. КНИГА ОД ЕДИЦИЈАТА „БРАНОВИ“

НОВА ГОДИНА ДОАЃА ПОРАНО ПОРАДИ 100. КНИГА ОД ЕДИЦИЈАТА „БРАНОВИ“

„НОВА ГОДИНА ДОАЃА ПОРАНО“ ПОРАДИ 100. КНИГА ОД ЕДИЦИЈАТА „БРАНОВИ“!   4 ноември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува својата нова акци..

ИЗЛЕЗЕ РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

ИЗЛЕЗЕ РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

„НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ – НОВ РОМАН ВО „АНТОЛОГ“   29 октомври 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ве информира за објавувањето н..

ПРОМОЦИЈА НА „ДАЈ ДВЕ, ЉУБОВНИ!“ И КОНЦЕРТ НА „ФОЛТИН“

ПРОМОЦИЈА НА „ДАЈ ДВЕ, ЉУБОВНИ!“ И КОНЦЕРТ НА „ФОЛТИН“

ЉУБОВНА ПОЕЗИЈА И КОНЦЕРТ НА „ФОЛТИН“ ЗА КРАЈ НА „БУКСТАР“!    26 октомври 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува финалето на Фестив..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „18% СИВО“ ОД ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „18% СИВО“ ОД ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ

АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „18% СИВО“ – ГОСТИН НА „БУКСТАР“    20 октомври 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува гостувањето на бугарск..