Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

МЕСЕЦ НА ВИНО И ЉУБОВ ВО „АНТОЛОГ“

МЕСЕЦ НА ВИНО И ЉУБОВ ВО „АНТОЛОГ“

МЕСЕЦ НА ЉУБОВ И НА „АНТОЛОГИСКО“ ВИНО   1 февруари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува својата нова акција „Месец на љубов и на вино“. Во..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЗУЕЊЕ ВО ГЛАВАТА“ ОД ДРАГО ЈАНЧАР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЗУЕЊЕ ВО ГЛАВАТА“ ОД ДРАГО ЈАНЧАР

ОБЈАВЕН ЕДЕН ОД НАЈЗНАЧАЈНИТЕ СЛОВЕНЕЧКИ ПИСАТЕЛИ             20 јануари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со задово..

ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ НА КНИГАТА „ОД ЗБОР ДО ЗБОР“ ОД ТИХОМИР ЈАНЧОВСКИ

ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ НА КНИГАТА „ОД ЗБОР ДО ЗБОР“  ОД ТИХОМИР ЈАНЧОВСКИ

ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ НА КНИГАТА „ОД ЗБОР ДО ЗБОР“ ОД ТИХОМИР ЈАНЧОВСКИ ВО „АНТОЛОГ“   11 јануари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ве информира за о..

НАСКОРО ВО „АНТОЛОГ“ - РОМАНОТ „СЕЌАВАЊЕ НА ЉУБОВТА“ ОД АМИНАТА ФОРНА

НАСКОРО ВО „АНТОЛОГ“ - РОМАНОТ „СЕЌАВАЊЕ НА ЉУБОВТА“ ОД АМИНАТА ФОРНА

ПРЕВЕДЕНА ДОБИТНИЧКАТА НА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРА КНИГА „ПИСАТЕЛСКИ КОМОНВЕЛТ“             4 јануари 2015, Скопје – Издавачката куќа „Ан..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ТРОШКИ“ ОД МИХА МАЦИНИ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ТРОШКИ“ ОД МИХА МАЦИНИ

НАЈГОЛЕМИОТ БЕСТСЕЛЕР ВО ПОРАНЕШНА ЈУГОСЛАВИЈА ОБЈАВЕН НА МАКЕДОНСКИ             28 декември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СМРТТА ВОЗИ АУДИ“ ОД КРИСТИЈАН БАНГ ФОС

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СМРТТА ВОЗИ АУДИ“ ОД КРИСТИЈАН БАНГ ФОС

ХУМОРИСТИЧЕН ПОГЛЕД НА СМРТТА ОД ДАНСКАТА КНИЖЕВНА НАДЕЖ      21 декември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува објавувањето ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „РАСТЕЊЕТО НА ЛУЛУ“ ОД АЛМУДЕНА ГРАНДЕС

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „РАСТЕЊЕТО НА ЛУЛУ“ ОД АЛМУДЕНА ГРАНДЕС

ЕДЕН ОД ПРВИТЕ ЕРОТСКИ РОМАНИ ОД ЖЕНА-АВТОР – ОБЈАВЕН ВО „АНТОЛОГ“         14 декември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задов..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СУШЕН ПЕРИОД“ ОД ГАБРИЕЛА БАБНИК

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СУШЕН ПЕРИОД“ ОД ГАБРИЕЛА БАБНИК

  РОМАН ШТО ГИ РУШИ СТЕРЕОТИПИТЕ – ПРЕД МАКЕДОНСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ             9 декември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“..

НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ И ПОПУСТИ ВО „АНТОЛОГ“

НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ И ПОПУСТИ ВО „АНТОЛОГ“

ЧЕСТИТАЈТЕ ЈА НОВАТА ГОДИНА СО ПОДАРОК ОД „АНТОЛОГ“   2 декември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство најавува дека акцијата „Нова година доаѓа пор..