Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

АВТОРОТ НА „ОКСФОРДСКИ УБИСТВА“ ДОАЃА ВО МАКЕДОНИЈА!

АВТОРОТ НА „ОКСФОРДСКИ УБИСТВА“ ДОАЃА ВО МАКЕДОНИЈА!

АВТОРОТ НА „ОКСФОРДСКИ УБИСТВА“ ДОАЃА ВО МАКЕДОНИЈА!   7 април 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство објавува дека специјалниот гостин на годинашнио..

НАСКОРО ВО „АНТОЛОГ“ - НАЈНОВИОТ ТРИЛЕР НА ГИЛЈЕРМО МАРТИНЕС

НАСКОРО ВО „АНТОЛОГ“ - НАЈНОВИОТ ТРИЛЕР НА ГИЛЈЕРМО МАРТИНЕС

„БАВНАТА СМРТ НА ЛУСИЈАНА Б.“ – НОВА КНИГА ОД ГИЛЈЕРМО МАРТИНЕС НА МАКЕДОНСКИ                 14 март 2016, Скопје – И..

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „ИЗНЕВЕРЕНО ВРЕМЕ“ ОД МИЛЧО МИСОСКИ

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „ИЗНЕВЕРЕНО ВРЕМЕ“ ОД МИЛЧО МИСОСКИ

„ИЗНЕВЕРЕНО ВРЕМЕ“ – НОВА ПОЕТСКА ЗБИРКА ВО ИЗДАНИЕ НА „АНТОЛОГ“             7 март 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопј..

НАСКОРО ВО „АНТОЛОГ“ - РОМАНОТ „ПОБЕДНИЦИТЕ“ ОД РОЈ ЈАКОБСЕН

НАСКОРО ВО „АНТОЛОГ“ - РОМАНОТ „ПОБЕДНИЦИТЕ“ ОД РОЈ ЈАКОБСЕН

ПОБЕДНИКОТ НА НАГРАДАТА „БУКСЕЛЕР“ КОНЕЧНО НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК             29 февруари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Ск..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „НОЖОТ НА АВРАМ“ ОД ОТАР М. НОРДФЈОРД

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „НОЖОТ НА АВРАМ“ ОД ОТАР М. НОРДФЈОРД

ОБЈАВЕН ТРИЛЕРОТ „НОЖОТ НА АВРАМ“ ОД ИСЛАНДСКИОТ ДЕН БРАУН               22 февруари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАКУНАИМА“ ОД МАРИО ДЕ АНДРАДЕ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАКУНАИМА“ ОД МАРИО ДЕ АНДРАДЕ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАКУНАИМА“ ОД ТВОРЕЦОТ НА СОВРЕМЕНАТА БРАЗИЛСКА ЛИТЕРАТУРА             15 февруари 2016, Скопје – Издавачката куќа „А..

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „СОБАТА ВО ПЛАМЕН“ ОД АЛВИН ПАНГ

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „СОБАТА ВО ПЛАМЕН“ ОД АЛВИН ПАНГ

НАЈПРЕВЕДУВАНИОТ СОВРЕМЕН ПОЕТ ОД СИНГАПУР ОБЈАВЕН И НА МАКЕДОНСКИ             8 февруари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ ..

МЕСЕЦ НА ВИНО И ЉУБОВ ВО „АНТОЛОГ“

МЕСЕЦ НА ВИНО И ЉУБОВ ВО „АНТОЛОГ“

МЕСЕЦ НА ЉУБОВ И НА „АНТОЛОГИСКО“ ВИНО   1 февруари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува својата нова акција „Месец на љубов и на вино“. Во..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЗУЕЊЕ ВО ГЛАВАТА“ ОД ДРАГО ЈАНЧАР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЗУЕЊЕ ВО ГЛАВАТА“ ОД ДРАГО ЈАНЧАР

ОБЈАВЕН ЕДЕН ОД НАЈЗНАЧАЈНИТЕ СЛОВЕНЕЧКИ ПИСАТЕЛИ             20 јануари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со задово..