Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ПРОМОЦИЈА НА „СО ВЕТРОТ ПОД РАКА“ ОД ДОЛОРЕС АТАНАСОВА-ЛОРИ

ПРОМОЦИЈА НА „СО ВЕТРОТ ПОД РАКА“  ОД ДОЛОРЕС АТАНАСОВА-ЛОРИ

ПРОМОЦИЈА НА „СО ВЕТРОТ ПОД РАКА“ ОД ДОЛОРЕС АТАНАСОВА-ЛОРИ               13 јуни 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од..

ВТОР ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГИ

ВТОР ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГИ

„СПАКУВАЈ ГО ТВОЈОТ БРОЈ“ НА 2. ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГА ВО „АНТОЛОГ“               9 јуни 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог..

РАЦИНОВО ПРИЗНАНИЕ ЗА „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

РАЦИНОВО ПРИЗНАНИЕ ЗА „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“  ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

РАЦИНОВО ПРИЗНАНИЕ ЗА „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ               7 јуни 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ ..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЕДНАШ ОДИГРАВМЕ ЉУБОВ“ ОД ЕЛЕНА КОНЕСКА

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЕДНАШ ОДИГРАВМЕ ЉУБОВ“  ОД ЕЛЕНА КОНЕСКА

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЕДНАШ ОДИГРАВМЕ ЉУБОВ“ ОД ЕЛЕНА КОНЕСКА               6 јуни 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ о..

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „ЉУБАВИНА“ ОД ЃОКО ЗДРАВЕСКИ

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „ЉУБАВИНА“ ОД ЃОКО ЗДРАВЕСКИ

ОБЈАВЕНА „ЉУБАВИНА“, ТРЕТАТА ПОЕТСКА КНИГА НА ЃОКО ЗДРАВЕСКИ               30 мај 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од..

ОБЈАВЕНА КНИГАТА „СРЦЕ НА ТРОТОАРОТ“ ОД АДРИЈАНА АНАНИЕВА

ОБЈАВЕНА КНИГАТА „СРЦЕ НА ТРОТОАРОТ“  ОД АДРИЈАНА АНАНИЕВА

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА РАСКАЗИ „СРЦЕ НА ТРОТОАРОТ“ ОД АДРИЈАНА АНАНИЕВА               25 мај 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антол..

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „НИЕ ПРЕДМЕТИТЕ“ ОД ЖАРКО КУЈУНЏИСКИ

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „НИЕ ПРЕДМЕТИТЕ“  ОД ЖАРКО КУЈУНЏИСКИ

ОБЈАВЕНА ЗБИРКАТА „НИЕ ПРЕДМЕТИТЕ“ ОД ЖАРКО КУЈУНЏИСКИ        16 мај 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ве информира за об..

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВКРСТУВАЊЕ НА СВЕТОВИТЕ“ ОД МЕРСИХА ИСМАЈЛОСКА

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВКРСТУВАЊЕ НА СВЕТОВИТЕ“  ОД МЕРСИХА ИСМАЈЛОСКА

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВКРСТУВАЊЕ НА СВЕТОВИТЕ“ ОД МЕРСИХА ИСМАЈЛОСКА               9 мај 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЉУБОВНА САБОТАЖА“ ОД АМЕЛИ НОТОМБ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЉУБОВНА САБОТАЖА“ ОД АМЕЛИ НОТОМБ

ОБЈАВЕНА „ЉУБОВНА САБОТАЖА“ - НАЈПОЗНАТАТА КНИГА НА АМЕЛИ НОТОМБ   4 мај 2016, Скопје - Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со голема задоволство го најавува објавувањето на романот „Љубов..