Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

„КОЈ САКА ДА БОИ?“ – ВО СЕПТЕМВРИ ВО „АНТОЛОГ“

„КОЈ САКА ДА БОИ?“ –  ВО СЕПТЕМВРИ ВО „АНТОЛОГ“

„КОЈ САКА ДА БОИ?“ – ВО СЕПТЕМВРИ ВО „АНТОЛОГ“   6 септември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува својата нова акција „Кој сака да бои?..

ОБЈАВЕНА НАЈНОВАТА ДОБИТНИЧКА НА НОБЕЛОВАТА НАГРАДА

ОБЈАВЕНА НАЈНОВАТА ДОБИТНИЧКА НА НОБЕЛОВАТА НАГРАДА

АКТУЕЛНАТА ДОБИТНИЧКА НА НОБЕЛОВАТА НАГРАДА – ПРВПАТ НА МАКЕДОНСКИ ВО „АНТОЛОГ“              31 август 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје..

ПРОМОЦИЈА НА „ШТУРЕЦОТ ВО САКСИЈАТА“ ОД ДРАГАН Ј. РИСТИЌ

ПРОМОЦИЈА НА „ШТУРЕЦОТ ВО САКСИЈАТА“ ОД ДРАГАН Ј. РИСТИЌ

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА ОД ДРАГАН Ј. РИСТИЌ, ЕДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ ХАИКУ МАЈСТОРИ НА БАЛКАНОТ            28 август 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје ..

ОБЈАВЕН НАЈДОБРИОТ РУСКИ РОМАН ВО ПРВАТА ДЕЦЕНИЈА ОД XXI ВЕК

ОБЈАВЕН НАЈДОБРИОТ РУСКИ РОМАН ВО ПРВАТА ДЕЦЕНИЈА ОД XXI ВЕК

ОБЈАВЕН НАЈДОБРИОТ РУСКИ РОМАН ВО ПРВАТА ДЕЦЕНИЈА ОД XXI ВЕК   22 август 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува објавувањето на романот „..

ПРОМОТИВНА ТУРНЕЈА НА ДЕНИСА ДУРАН ВО МАКЕДОНИЈА

ПРОМОТИВНА ТУРНЕЈА НА ДЕНИСА ДУРАН ВО МАКЕДОНИЈА

СÈ УШТЕ СУМ МЛАДА – ПРОМОТИВНА ТУРНЕЈА НА ДЕНИСА ДУРАН ВО МАКЕДОНИЈА               25 јули 2016, Скопје – Издавачката куќа „Ан..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ХОЛАНДСКА ДЕВИЦА“ ОД МАРЕНТЕ ДЕ МОР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ХОЛАНДСКА ДЕВИЦА“ ОД МАРЕНТЕ ДЕ МОР

„ХОЛАНДСКА ДЕВИЦА“ – КНИГА ЗА ЉУБОВТА И ЗА ГУБЕЊЕТО НА НЕВИНОСТА                 18 јули 2016, Скопје – Издавачката ку..

ПРОМОЦИЈА НА „ДРВО КОЕ ШЕПОТИ“ ОД БОРИС МИТКОВСКИ

ПРОМОЦИЈА НА „ДРВО КОЕ ШЕПОТИ“  ОД БОРИС МИТКОВСКИ

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДРВО КОЕ ШЕПОТИ“ ОД БОРИС МИТКОВСКИ ВО КУМАНОВО               14 јули 2016, Скопје – Издавачката куќа „А..

ПРОМОЦИЈА НА „ЧЕКАЈЌИ ЈА ИСТОРИЈАТА“ ОД ЗВОНКО ТАНЕСКИ

ПРОМОЦИЈА НА „ЧЕКАЈЌИ ЈА ИСТОРИЈАТА“  ОД ЗВОНКО ТАНЕСКИ

ПРОМОЦИЈА НА ЗБИРКАТА „ЧЕКАЈЌИ ЈА ИСТОРИЈАТА“ ОД ЗВОНКО ТАНЕСКИ               4 јули 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЗАЈДИСОНЦЕ“ ОД КАТЕРИНА ЏАТЕВА

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЗАЈДИСОНЦЕ“ ОД КАТЕРИНА ЏАТЕВА

„ЗАЈДИСОНЦЕ“ ОД КАТЕРИНА ЏАТЕВА - УШТЕ ЕДЕН ЛЕТЕН ХИТ               20 јуни 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопј..