Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРЕНО ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „БУКСТАР“

ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРЕНО ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „БУКСТАР“

ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРЕНО ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „БУКСТАР“   25 октомври 2016, Скопје – Со актерски перформанс, промоција на книгата „Холандска девица“ и настап на „The Hounds“ вчерав..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ХОЛАНДСКА ДЕВИЦА“ ОД МАРЕНТЕ ДЕ МОР

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ХОЛАНДСКА ДЕВИЦА“ ОД МАРЕНТЕ ДЕ МОР

ОТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2016 – СО ДОБИТНИЧКА НА ЕВРОПСКАТА КНИЖЕВНА НАГРАДА   24 октомври 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“со големо за..

ВТОРО ИЗДАНИЕ НА „BOOKSTAR“ - ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКАТА ЛИТЕРАТУРА

ВТОРО ИЗДАНИЕ НА „BOOKSTAR“ - ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКАТА ЛИТЕРАТУРА

ФЕСТИВАЛОТ НА КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ „БУКСТАР“ – ВО ЗНАКОТ НА ЖЕНИТЕ   18 октомври 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува второто издание на Фе..

ПРОМОЦИЈА НА ПОЛИТИЧКИОТ ТРИЛЕР „ПУСТИНСКАТА ЗМИЈА ОД ГИЗА“ ОД ИЛИЈА МАГДЕНОСКИ

ПРОМОЦИЈА НА ПОЛИТИЧКИОТ ТРИЛЕР  „ПУСТИНСКАТА ЗМИЈА ОД ГИЗА“ ОД ИЛИЈА МАГДЕНОСКИ

ПРОМОЦИЈА НА ПОЛИТИЧКИОТ ТРИЛЕР „ПУСТИНСКАТА ЗМИЈА ОД ГИЗА“ ОД ИЛИЈА МАГДЕНОСКИ              10 октомври 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скоп..

„ЕЛИЗА НА ЕДИНАЕСЕТ ГОДИНИ“ – РОМАН ЗА РОДОВИТЕ И СЕКСУАЛНИТЕ ТАБУА

„ЕЛИЗА НА ЕДИНАЕСЕТ ГОДИНИ“ – РОМАН ЗА РОДОВИТЕ И СЕКСУАЛНИТЕ ТАБУА

„ЕЛИЗА НА ЕДИНАЕСЕТ ГОДИНИ“ – РОМАН ЗА РОДОВИТЕ И СЕКСУАЛНИТЕ ТАБУА              3 октомври 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СОЛАРИС“ ОД СТАНИСЛАВ ЛЕМ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СОЛАРИС“ ОД СТАНИСЛАВ ЛЕМ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СОЛАРИС“ ОД НАЈЧИТАНИОТ АВТОР НА НАУЧНА ФАНТАСТИКА ВО СВЕТОТ              26 септември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопј..

БИОГРАФИЈА ЗА БРУНО ШУЛЦ – 300. КНИГА ВО „АНТОЛОГ“

БИОГРАФИЈА ЗА БРУНО ШУЛЦ – 300. КНИГА ВО „АНТОЛОГ“

БИОГРАФИЈА ЗА БРУНО ШУЛЦ – 300. КНИГА ВО „АНТОЛОГ“             19 септември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со гол..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БЛУЗ ОД МЕШАНА КРВ“ ОД ЕСИ ЕДУЏИН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БЛУЗ ОД МЕШАНА КРВ“ ОД ЕСИ ЕДУЏИН

„БЛУЗ ОД МЕШАНА КРВ“ – ТРОГАТЕЛНА ЏЕЗ-ХРОНИКА             12 септември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува об..

„НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ – МАКЕДОНСКИ ПРЕТСТАВНИК ЗА „БАЛКАНИКА“

„НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ – МАКЕДОНСКИ ПРЕТСТАВНИК ЗА „БАЛКАНИКА“

„НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ – МАКЕДОНСКИ ПРЕТСТАВНИК ЗА „БАЛКАНИКА“   22 септември 2016, Скопје – Романот „Невидливи љубови“ од Владимир Јанковски во издание на „Антолог“ е македонски претставн..