Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЕЛИЗА НА 11 ГОДИНИ“ ОД ДОЈНА РУШТИ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЕЛИЗА НА 11 ГОДИНИ“ ОД ДОЈНА РУШТИ

АВТОРКАТА НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ЕЛИЗА НА 11 ГОДИНИ“ –  ГОСТИНКА НА „БУКСТАР“ 2016   7 ноември 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо з..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НА РАБОТ ОД ВРЕМЕТО“ ОД МОНИКА ТРАЈКОВСКА

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НА РАБОТ ОД ВРЕМЕТО“ ОД МОНИКА ТРАЈКОВСКА

МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА НА „БУКСТАР“ 2016 – ПРВ ДЕЛ ОД НАУЧНОФАНТАСТИЧНА ТРИЛОГИЈА   3 ноември 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“со големо..

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ БИОГРАФИИ ОД АГАТА ТУШИЊСКА

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ БИОГРАФИИ ОД АГАТА ТУШИЊСКА

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ КОНТРОВЕРЗНИ БИОГРАФИИ ОД АГАТА ТУШИЊСКА И КНИЖЕВНА ТРИБИНА   1 ноември 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо ..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „УБИСТВО ВО ХОТЕЛ БОСФОР“ ОД ЕСМАХАН АЈКОЛ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „УБИСТВО ВО ХОТЕЛ БОСФОР“  ОД ЕСМАХАН АЈКОЛ

БЕСТСЕЛЕРОТ „УБИСТВО ВО ХОТЕЛ БОСФОР“ – ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА   30 октомври 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar..

ПРОМОЦИЈА НА „ОВА Е МОЕТО ПОСЛЕДНО МОЛЧЕЊЕ“

ПРОМОЦИЈА НА „ОВА Е МОЕТО ПОСЛЕДНО МОЛЧЕЊЕ“

ОРИГИНАЛНА ПРОМОЦИЈА НА АНТОЛОГИЈАТА НА СОВРЕМЕНИ МАКЕДОНСКИ ПОЕТЕСИ   27 октомври 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо задово..

ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРЕНО ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „БУКСТАР“

ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРЕНО ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „БУКСТАР“

ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРЕНО ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „БУКСТАР“   25 октомври 2016, Скопје – Со актерски перформанс, промоција на книгата „Холандска девица“ и настап на „The Hounds“ вчерав..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ХОЛАНДСКА ДЕВИЦА“ ОД МАРЕНТЕ ДЕ МОР

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ХОЛАНДСКА ДЕВИЦА“ ОД МАРЕНТЕ ДЕ МОР

ОТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2016 – СО ДОБИТНИЧКА НА ЕВРОПСКАТА КНИЖЕВНА НАГРАДА   24 октомври 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“со големо за..

ВТОРО ИЗДАНИЕ НА „BOOKSTAR“ - ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКАТА ЛИТЕРАТУРА

ВТОРО ИЗДАНИЕ НА „BOOKSTAR“ - ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКАТА ЛИТЕРАТУРА

ФЕСТИВАЛОТ НА КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ „БУКСТАР“ – ВО ЗНАКОТ НА ЖЕНИТЕ   18 октомври 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува второто издание на Фе..

ПРОМОЦИЈА НА ПОЛИТИЧКИОТ ТРИЛЕР „ПУСТИНСКАТА ЗМИЈА ОД ГИЗА“ ОД ИЛИЈА МАГДЕНОСКИ

ПРОМОЦИЈА НА ПОЛИТИЧКИОТ ТРИЛЕР  „ПУСТИНСКАТА ЗМИЈА ОД ГИЗА“ ОД ИЛИЈА МАГДЕНОСКИ

ПРОМОЦИЈА НА ПОЛИТИЧКИОТ ТРИЛЕР „ПУСТИНСКАТА ЗМИЈА ОД ГИЗА“ ОД ИЛИЈА МАГДЕНОСКИ              10 октомври 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скоп..