Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

НОВА ПАТОПИСНО-МОНОГРАФСКА КНИГА И ДВЕ ПРОМОЦИИ ОД „АНТОЛОГ“ ОВАА НЕДЕЛА

НОВА ПАТОПИСНО-МОНОГРАФСКА КНИГА  И ДВЕ ПРОМОЦИИ ОД „АНТОЛОГ“ ОВАА НЕДЕЛА

НОВА ПАТОПИСНО-МОНОГРАФСКА КНИГА И ДВЕ ПРОМОЦИИ ОД „АНТОЛОГ“ ОВАА НЕДЕЛА     29 ноември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ве информира..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ИМПРИМАТУР“ ОД МОНАЛДИ И СОРТИ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ИМПРИМАТУР“ ОД МОНАЛДИ И СОРТИ

ДОАЃААТ МОНАЛДИ И СОРТИ, AВТОРИ НА ЕДНА ОД НАЈКОНТРОВЕРЗНИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ КНИГИ   23 ноември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува гостув..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ДЛАНКА ПОЛНА БОИ“ ОД СУЧЕН КРИСТИН ЛИМ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ДЛАНКА ПОЛНА БОИ“ ОД СУЧЕН КРИСТИН ЛИМ

ОБЈАВЕН ПРВИОТ ДОБИТНИК НА СИНГАПУРСКАТА КНИЖЕВНА НАГРАДА              14 ноември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволств..

ЗАВРШИ „БУКСТАР“ 2016

ЗАВРШИ „БУКСТАР“ 2016

25 КУЛТУРНИ НАСТАНИ ВО 19 ДЕНА, СО МНОГУ СТРАНСКИ И ДОМАШНИ КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ   12 ноември 2016, Скопје – Со женска поезија и концерт на „Летечки пекинезери“ вчеравечер во Јавна соба и о..

ПРОМОЦИЈА НА „ШТО СИ ТИ?“ СО КОНЦЕРТ НА „ЛЕТЕЧКИ ПЕКИНЕЗЕРИ“

ПРОМОЦИЈА НА „ШТО СИ ТИ?“ СО КОНЦЕРТ НА „ЛЕТЕЧКИ ПЕКИНЕЗЕРИ“

ФИНАЛЕ НА „БУКСТАР“ 2016 – ЖЕНСКА ПОЕЗИЈА И КОНЦЕРТ НА „ЛЕТЕЧКИ ПЕКИНЕЗЕРИ“   10 ноември 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со задовол..

КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА „ЉУБАВИНА“ ОД ЃОКО ЗДРАВЕСКИ

КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА „ЉУБАВИНА“ ОД ЃОКО ЗДРАВЕСКИ

КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА „ЉУБАВИНА“ ОД ЃОКО ЗДРАВЕСКИ     8 ноември 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо зад..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЕЛИЗА НА 11 ГОДИНИ“ ОД ДОЈНА РУШТИ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЕЛИЗА НА 11 ГОДИНИ“ ОД ДОЈНА РУШТИ

АВТОРКАТА НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ЕЛИЗА НА 11 ГОДИНИ“ –  ГОСТИНКА НА „БУКСТАР“ 2016   7 ноември 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо з..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НА РАБОТ ОД ВРЕМЕТО“ ОД МОНИКА ТРАЈКОВСКА

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НА РАБОТ ОД ВРЕМЕТО“ ОД МОНИКА ТРАЈКОВСКА

МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА НА „БУКСТАР“ 2016 – ПРВ ДЕЛ ОД НАУЧНОФАНТАСТИЧНА ТРИЛОГИЈА   3 ноември 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“со големо..

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ БИОГРАФИИ ОД АГАТА ТУШИЊСКА

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ БИОГРАФИИ ОД АГАТА ТУШИЊСКА

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ КОНТРОВЕРЗНИ БИОГРАФИИ ОД АГАТА ТУШИЊСКА И КНИЖЕВНА ТРИБИНА   1 ноември 2016, Скопје – Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо ..