Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОБЈАВЕНА „КНИГА ЗА БЛАНШ И МАРИ“ ОД ПЕР УЛОВ ЕНКВИСТ

ОБЈАВЕНА „КНИГА ЗА БЛАНШ И МАРИ“ ОД ПЕР УЛОВ ЕНКВИСТ

ОБЈАВЕН БИОГРАФСКИ РОМАН ЗА НОБЕЛОВКАТА МАРИЈА КИРИ И НЕЈЗИНАТА ПОМОШНИЧКА              16 јануари 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ДОМОТ ВО КОЈ...“ ОД МАРИЈАМ ПЕТРОСЈАН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ДОМОТ ВО КОЈ...“ ОД МАРИЈАМ ПЕТРОСЈАН

ОБЈАВЕН „ДОМОТ ВО КОЈ...“ – РОМАН ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ МОЖНОСТИ              9 јануари 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задовол..

ОБЈАВЕНА ТЕМАТСКАТА ЗБИРКА „ТИВКА АНЕСТЕЗИЈА“

ОБЈАВЕНА ТЕМАТСКАТА ЗБИРКА „ТИВКА АНЕСТЕЗИЈА“

ОБЈАВЕНА ТЕМАТСКАТА ЗБИРКА „ТИВКА АНЕСТЕЗИЈА“              28 декември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најаву..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ИСТОРИЈА НА СВЕТЛИНАТА“ ОД ЈАН ЊЕМЕЦ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ИСТОРИЈА НА СВЕТЛИНАТА“ ОД ЈАН ЊЕМЕЦ

ОБЈАВЕН НАГРАДУВАН РОМАН ЗА ИСТОРИЈАТА НА СВЕТЛИНАТА И НА ФОТОГРАФИЈАТА              26 декември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со го..

Гаргара со вино за топла зима

Гаргара со вино за топла зима

КНИГА СО ВИНО ЗА ТОПЛА ЗИМА - ПРОМОЦИЈА НА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА „ГАРГАРА“          21 декември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволст..

ПРОМОЦИЈА НА „ДУХОВНА АРХИВА“ ОД ЛИДИЈА ДАВИДОВСКА

ПРОМОЦИЈА НА „ДУХОВНА АРХИВА“ ОД ЛИДИЈА ДАВИДОВСКА

ПО 16 ГОДИНИ ПАУЗА – ПРОМОЦИЈА НА НОВА ЗБИРКА ОД ЛИДИЈА ДАВИДОВСКА              20 декември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПЛИМА“ ОД ИНГА АБЕЛЕ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПЛИМА“ ОД ИНГА АБЕЛЕ

ПРВПАТ НА МАКЕДОНСКИ – ЕДНА ОД НАЈПОПУЛАРНИТЕ ЛАТВИСКИ ПИСАТЕЛКИ           15 декември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволств..

НАСКОРО ВО „АНТОЛОГ“ - „СМИЛА ГО ЧУВСТВУВА СНЕГОТ“ ОД ПЕТЕР ХЕГ

НАСКОРО ВО „АНТОЛОГ“ - „СМИЛА ГО ЧУВСТВУВА СНЕГОТ“ ОД ПЕТЕР ХЕГ

ОБЈАВЕН „СМИЛА ГО ЧУВСТВУВА СНЕГОТ“, ЕДЕН ОД НАЈФАСЦИНАНТНИТЕ СКАНДИНАВСКИ ТРИЛЕРИ              13 декември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од С..

„АНТОЛОГ“ ВЕ ВОДИ НА НОВОГОДИШНО ПАТУВАЊЕ СО НАЈУБАВИТЕ КНИГИ

„АНТОЛОГ“ ВЕ ВОДИ НА  НОВОГОДИШНО ПАТУВАЊЕ СО НАЈУБАВИТЕ КНИГИ

„АНТОЛОГ“ ВЕ ВОДИ НА НОВОГОДИШНО ПАТУВАЊЕ СО НАЈУБАВИТЕ КНИГИ              6 декември 2016, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задов..