Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА

ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА

„Антолог“ објави ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА   3 октомври 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањет..

ОБЈАВЕНА „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ

ОБЈАВЕНА „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ

Од денеска во „Антолог“, ексклузивно на македонски јазик „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР ЗА СЕКОЈА ИДНА МАЈКА   29 август 2018, Скопје – Издавачката куќа „Ан..

ДВЕ ОБНОВЕНИ ЛЕКТИРНИ ИЗДАНИЈА ОД АЛЕКСАНДАР КУЈУНЏИСКИ

ДВЕ ОБНОВЕНИ ЛЕКТИРНИ ИЗДАНИЈА ОД АЛЕКСАНДАР КУЈУНЏИСКИ

„Антолог“ најавува oбјавување на ДВЕ ОБНОВЕНИ ЛЕКТИРНИ ИЗДАНИЈА ОД АЛЕКСАНДАР КУЈУНЏИСКИ   21 август 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство најав..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БЕЛЕЖНИКОТ НА ТАТКО МИ“ ОД КАДЕР АБДОЛАХ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БЕЛЕЖНИКОТ НА ТАТКО МИ“ ОД КАДЕР АБДОЛАХ

„Антолог“ објави РОМАН ОД КАДЕР АБДОЛАХ – НАЈТИРАЖНИОТ ПИСАТЕЛ ОД ХОЛАНДИЈА   16 август 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објаву..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПРОСЕЧЕН ИНДЕКС НА СРЕЌАТА“ ОД ДАВИД МАШАДО

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПРОСЕЧЕН ИНДЕКС НА СРЕЌАТА“ ОД ДАВИД МАШАДО

„Антолог“ објави НОВА КНИГА ДОБИТНИЧКА НА ЕВРОПСКАТА НАГРАДА ЗА КНИЖЕВНОСТ   9 јули 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавување..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЛАВ ТОЛСТОЈ: БЕГСТВО ОД РАЈОТ“ ОД ПАВЕЛ БАСИНСКИ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЛАВ ТОЛСТОЈ: БЕГСТВО ОД РАЈОТ“ ОД ПАВЕЛ БАСИНСКИ

„Антолог“ ја објави „БЕГСТВО ОД РАЈОТ“ – НАЈНОВА КНИЖЕВНА БИОГРАФИЈА НА ЛАВ ТОЛСТОЈ   2 јули 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува о..

ОБЈАВЕНА „ЛИСИЦА“ ОД ДУБРАВКА УГРЕШИЌ

ОБЈАВЕНА „ЛИСИЦА“ ОД ДУБРАВКА УГРЕШИЌ

„Антолог“ ја објави „ЛИСИЦА“ – ОД ПРВАТА ДАМА НА ЕКСЈУГОСЛОВЕНСКАТА КНИЖЕВНОСТ   25 јуни 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објав..

ТЕАТАРСКА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ГО СИЛУВАВМЕ ЕЖОТ“

ТЕАТАРСКА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА  „ГО СИЛУВАВМЕ ЕЖОТ“

 „Антолог“ најавува ТЕАТАРСКА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ГО СИЛУВАВМЕ ЕЖОТ“   18 јуни 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува промоција..

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ ОБНОВЕНИ ИЗДАНИЈА НА ЛИЛЈАНА ДИРЈАН

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ ОБНОВЕНИ ИЗДАНИЈА  НА ЛИЛЈАНА ДИРЈАН

„Антолог“ најавува ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ ОБНОВЕНИ ИЗДАНИЈА НА ЛИЛЈАНА ДИРЈАН   13 јуни 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство ја најавува промоцијата ..