Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

„СОВРШЕНАТА ДАДИЛКА“ ОД ЛЕЈЛА СЛИМАНИ – ПРВА КНИГА СО ИСТАКНАТ ПРЕВЕДУВАЧ НА КОРИЦАТА!

„СОВРШЕНАТА ДАДИЛКА“ ОД ЛЕЈЛА СЛИМАНИ – ПРВА КНИГА СО ИСТАКНАТ ПРЕВЕДУВАЧ НА КОРИЦАТА!

„Антолог“ со уникатен потег „СОВРШЕНАТА ДАДИЛКА“ ОД ЛЕЈЛА СЛИМАНИ – ПРВА КНИГА СО ИСТАКНАТ ПРЕВЕДУВАЧ НА КОРИЦАТА!     23 април 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПРОСТИ МИ“ ОД ИДА ХЕГАЗИ ХОЈЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПРОСТИ МИ“ ОД ИДА ХЕГАЗИ ХОЈЕР

„Антолог“ ја објави „ПРОСТИ МИ“ - ПРИКАЗНА ЗА ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЉУБОВТА ОД НОРВЕЖАНКАТА ИДА ХЕГАЗИ ХОЈЕР   11 април 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задовол..

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ЗАМОР НА МАТЕРИЈАЛОТ“ ОД МАРЕК ШИНДЕЛКА

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ЗАМОР НА МАТЕРИЈАЛОТ“ ОД МАРЕК ШИНДЕЛКА

„Антолог“ најавува ЧЕШКИОТ ПИСАТЕЛ МАРЕК ШИНДЕЛКА ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ   4 април 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство најавува дека во Скопје доаѓ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА РЕКА“ ОД ЕМИЛ АНДРЕЕВ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА РЕКА“ ОД ЕМИЛ АНДРЕЕВ

„Антолог“ објави РОМАН НА ГОДИНАТА ЗА 2005 ВО БУГАРИЈА – ИСТОРИСКА МИСТЕРИЈА ЗА БОГОМИЛСТВОТО   28 март 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОРЕНДА“ ОД ЏОЗЕФ БОЈДЕН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОРЕНДА“ ОД ЏОЗЕФ БОЈДЕН

„Антолог“ ја објави „ОРЕНДА“ – ПРИКАЗНА ЗА ИНДИЈАНСКИТЕ ПЛЕМИЊА ОД КАНАДА   5 март 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањет..

ОБЈАВЕН БЕСТСЕЛЕРОТ „ДЕВОЈКИТЕ ОД ПЕСОЧНИОТ ЗАМОК“

ОБЈАВЕН БЕСТСЕЛЕРОТ „ДЕВОЈКИТЕ ОД ПЕСОЧНИОТ ЗАМОК“

„Антолог“ најавува БЕСТСЕЛЕР НА „ЊУЈОРК ТАЈМС“ ЗА ЕГЗОДУСОТ НА ЕРМЕНЦИТЕ   28 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавува..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВРЕМИЊА НА ИГРА. ДЕТСТВО ВО ТРАНСИЛВАНИЈА“

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВРЕМИЊА НА ИГРА. ДЕТСТВО ВО ТРАНСИЛВАНИЈА“

„Антолог“ го објави НАГРАДУВАНИОТ РОМАН ЗА ТРАНСИЛВАНИЈА ОД РОМАНЕЦОТ КЛАУДИУ М. ФЛОРИЈАН   21 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го н..

ФРЕДРИК БАКМАН КОНЕЧНО ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ

ФРЕДРИК БАКМАН КОНЕЧНО ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ

„Антолог“ со гордост најавува ФРЕДРИК БАКМАН КОНЕЧНО ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ!   14 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува обј..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЛОРД МОРД“ ОД МИЛОШ УРБАН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЛОРД МОРД“ ОД МИЛОШ УРБАН

„Антолог“ објави НОВА КНИГА ОД КРАЛОТ НА ЧЕШКИТЕ ГОТСКИ ТРИЛЕРИ   9 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањето на ро..